onsdag 30 december 2015

Gott Nytt År!Då var ännu ett fantastiskt år till ända. Ett år fullt av roliga projekt och mysiga möten.
Mycket roligt har jag sytt och många nya mönster har det blivit. Det är helt underbart och en stor förmån att få jobba med det man älskar.
Det fantastiska är att nu ligger ett nytt år orört framför oss och på mitt sybord ligger några buntar med orörda tyger... Det bådar gott!

En annan rolig sak med 2015 var mina Quiltcaféer. Tack alla som varit hos mig och sytt. Det har varit hur roligt som helst att ha er på besök, härligt med så många positiva människor i min verkstad.
Den 9:e och 12:e januari är det dags igen, läs mer på hemsidan.

I oktober hade jag tillsammans med Bjäres Quiltbönor en utsällning/mässa i Förslöv. Det var en fantastisk dag med massor av besökare, en av årets höjdpunkter. Nästa höst bär det av till Lidköping och Quiltköping. I början av september är det dags, ska bli hur kul som helst.

Så det är med tillförsikt jag stänger av symaskinen idag. Nu är det dags för ett par dagars vila (det där tror jag inte själv på) och sedan kör jag igång för fullt igen i januari. Den 11:e öppnar jag butiken igen efter helgerna. Då är du jättevälkommen att hälsa på mig i Syverkstan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar